Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Hebbe sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio

8 oktober, 2019 kl 18:30

250kr

Välkomna till en unik kväll tillsammans med tre sjungande systrar och tre jazzlegender! Upplev kända klassiker från swingens värld: Duke Ellington, Count Basie, Ella Fitzgerald, Alice Babs och många fler. Det blir glädje, energi och musik av högsta klass i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer.

Emelie, Josefine och Maria Hebbe är tre värmländska, välsjungande systrar som regelbundet uppträder i många olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Trion levererar alltid högklassig underhållning med härlig energi och träffsäker stämsång. Systrarna har samarbetat med bl.a. Gunhild Carling, Stockholm Swing Allstars, Göte Wilhelmsson, Real Group, Gordon Webster m.fl. De har uppträtt på flera internationella jazzfestivaler och kom nyligen hem från sin nionde turné i Schweiz.  De har även uppträtt på Allsång på Skansen och Stockholm Jazz Festival.

Jan Adefelt Swingtime Trio består av tre väletablerade svenska jazzmusiker, som under många år spelat tillsammans med artister som Alice Babs, Monica Zetterlund, Putte Wickman, Jan Allan m.fl. De har även ackompanjerat internationella artister som Clark Terry, Thad Jones, Bob Brookmeyer, Georgie Fame och Harry ”Sweets” Edison. Alla tre är lärare på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, Bengt och Jan som huvudlärare på sina instrument och Stefan som lärare i jazzpianometodik. Att jobba med swing utifrån ett jazzhistoriskt perspektiv har alltid varit trions signum.

Hebbe Sisters  (Emelie, Josefine, och Maria Hebbe)

Med Swingtime Trio,  Stefan Gustafsson piano, Jan Adefelt bas,
Bengt Stark trummor.

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2019
Tid:
18:30
Kostnad:
250kr
Evenemang Kategori:

Plats

Aneby konserthus
Konserthusgatan 15
Aneby,

Arrangör

Aneby Jazzklubb
E-post
info@anebyjazzklubb.com